IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеръми Ренър е в инвалидна количка, но вече се шегува с приятели

13 февруари 2023 10 50

Актрисата Еванджелин Лили сподели повече за възстановяването на колегата си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Еванджелин Лили е имала напрегнато посещение при приятеля си и колега Джеръми Ренър, който в момента се възстановява от инцидент със снегорин.

43-годишната актриса, която съвсем скоро може да гледате в „Ант-мен и Осата: Квантомания“, разкри в ново интервю, че преди няколко дни е била на гости на Ренър в дома му. По думите ѝ, актьорът се е чувствал добре, шегувал се с гостите си и е показал завидно приповдигнато настроение.

„Беше в инвалидна количка“, пояснява Лили. Тя допълва, че е била притеснена от срещата с Ренър, защото винаги му се е възхищавала и е била вдъхновена и впечатлена от него. За първи път го вижда в The Hurt Locker от 2008 година, когато нейната звезда вече грее високо в Холивуд заради сериала „Изгубени“. Актрисата има епизодична роля във филма на Ренър и тогава е била третирана като истинска звезда, но самата тя е била изумена от таланта и работната етика на колегата си.

Сега, казва Лили, 52-годишният Ренър, който вече е звезда от вселената на Marvel, се ползва със статут на легенда в Холивуд. По думите ѝ, актьорът не само впечатлява с таланта си на големия екран, но и с невероятната сила и смелост, които показва в реалния живот.

„Той се възстанови толкова бързо. Влязох в къщата му и веднага се притесних, защото той вече се движеше. Очаквах да го видя на легло или на диван, да му държа ръката, докато той се оплаква от болката, но ситуацията не беше такава. Той просто се движеше с инвалидната количка и се смееше с приятели. Беше цяло чудо“, разказва Лили.

Актрисата допълва, че Ренър наистина е различен от всички нас и тялото му е изключително силно. „Винаги сме виждали това в него. Той се възстановява по чудесен начин и аз съм много благодарна за това“, казва още тя.

Относно напрегнатостта на визитата, Еванджелин споделя, че тя произлязла от всичко, което е прочела за инцидента. Казва, че Ренър е бил на прага на смъртта, но през цялото време не е загубил съзнание и е усещал всяка една болка в тялото си. Именно това се е запечатало в ума ѝ, както и детайлите, които самият актьор си е спомнял и е разказал на приятелите си.

Втори шанс: Джеръми Ренър и други звезди, които имат преживявания близки до смъртта

Добри новини: Джеръми Ренър отвори очи след прегазването от снегорин

Звездата от Marvel Джеръми Ренър претърпя животоспасяваща операция

Лили споделя, че пълното възстановяване все още е далечна точка в живота на Ренър, но е там. „Ето от това са направени кошмарите, но той успя да премине през тях и да излезе от другата страна“, благодарна е актрисата.

След като се завърна от болницата, Джеръми Ренър сподели, че е бил счупил над 30 кости по време на инцидента си. Той обеща на феновете, че ще направи всичко възможно, за да се възстанови по-бързо и да бъде още по-силен от преди.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари